Treffasin tänään über-menestyneen kauniin, pitkän ja laihan juristiserkkuni. Odotin tapaamista lähinnä kauhulla, koska juuri nyt en oikein kestä minkään sortin pinnallisia tai hassunhauskoja keskusteluja ja kahvitteluja. Kun olo on näinkin ankea ja ahdistunut, oli kai selvää, että romahdan kesken kaiken ja alan itkeä. Sinänsä sallittu romahdus, koska veljeni on kuollut, mutta romahdus kuitenkin. Samaan syssyyn kerroin, että olin juuri lähdössä sähköhoitoon kun veljeni kuoli ja että olen alkuvuoden ollut päiväsairaalassa.

Serkkutyttö oli ihan huuli pyöreänä hetken aikaa ja kysyi sitten, miten ihmeessä saan itseni pidettyä näin kasassa. Sanoin, että en tiedä. Luulin oikeastaan, että äidin ja tädin puhelujen kautta surkuhupaisa tilanteeni olisi ollut jo serkun tiedossa, mutta näköjään kaikki juorut eivät kulje yhtä jouhevasti meidänkään suvussa.

Yllätyin ihan superihmisen myötätuntoisesta suhtautumisesta tällaista maan matosta kohtaan. Sovittiin, että mennään alkuviikosta lenkille. Ei mitään tietoa, miten jaksan toista tapaamista hänen kanssaan. Jotenkin vain kuulin itseni ehdottavan lenkkiä tiistaille tai ainakin olin kovin suostuvainen, kun mietimme jatkoa. Huoh.

Otin viime viikolla yhteyttä Poliisiin. Jostain syystä ajattelin, että miehen tapaaminen voisi piristää. Huomasin heti alkuun, että iso virhe. Mies alkoi heti vongata tapaamista päivä toisensa jälkeen, vaikka olin ehdottanut vasta tulevaa viikkoa. Äsken laitoin miehelle viestiä, että taisin lupailla liikoja tapaamisen suhteen ja että olen nyt niin huonossa kunnossa, etten jaksakaan nähdä. Mieheltä tuli hyvää jatkoa toivottava viesti ja pyyntö poistaa hänen numeronsa. Just. Tuli hiukan paskamainen olo. Tai kuka käskee odottaa ja hakea tukea joltain satunnaiselta seksikumppanilta, joka ei taatusti halua mitään muuta kuin sitä itseään. Mutta voi vee kun ärsyttää taas. Onko niin väärin toivoa, että joku seksihullu komistus voisi pitää minusta muutenkin kuin vain kolmena reikänä. Ne jotka välittävät muuten, ovat täysin urpoja sängyssä tai muuten vaan omituisia.

Heh. Ihan sunnuntain tasoisia ongelmia vaihteeksi. Velisuruun ei tänään edes kärsi mennä.