Huomasin eilen illalla olevani jo kohtalaisen vanha, kun kuuntelin teinityttöjen ääliömäistä höpinää ja kikattelua baarijonossa. Jonotin aikani ja päädyin sinne, minne kuitenkin olisin loppuillasta mennyt. Seksibaariin, jossa olin töissä.

Juttelin vähän aikaa toisen portsarin kanssa ja hän muisti minut tanssiajoilta. Menin vessaan ja sain tosi järkevän idean päähäni. Menin uudestaan miehen luokse ja pyysin kynää ja paperia. Kirjoitin numeroni ja nimeni lappuseen ja sanoin miehelle, että ota yhteyttä jos haluat seksiseuraa. Mies sanoi, että ok ja jäi katsomaan luultavasti takapuoltani kun kävelin pois paikalta.

Ei mennyt kauan, kun tajusin kuka tuo portsari oli. Entisen pomoni aviomies, johon en todellakaan haluaisi sekaantua, koska omistaja on niin mukava ja reilu tapaus. Voi luoja, miten ihmistä voi hävettää ja minä häpesin. Kerroin tapahtuneesta pomolle ja hän otti asian onneksi huumorilla. Samoin portsari, kun pyytelin häneltäkin anteeksi sekoilujani.

Kun lähdin baarista jonkun ihme rokkarimiehen matkaan, sain viestin. Siinä kyseltiin, haluaisinko ehkä tavata ja että kyllä, olen vähän seikkailijaluonne. Ei ole kovin vaikea arvata, keneltä tuo viesti tuli.

Ankeasta alusta huolimatta ilta oli kohtuullinen ja äsken sain viimein rokkarimiehen ulos asunnostani. Huonoa seksiä, räpeltämistä ja kännisekoilua. Mies ihastui ja vaihdoimme sähköpostiosoitteet. Onneksi ei pyytänyt numeroa. En olisi antanut.

Aamulla kun heräsin, puhelimeeni oli tullut viesti. Se oli Patrikilta. Pelkäsin, mitä viesti sisältäisi, mutta turhaan. Mies on ilmeisesti jonkinlaisella hermolomalla poissa maisemista ja palataan, älä huoli.

Olen niin onnellinen, että voisin jopa nauraa. Mitään ei ole menetetty ja saatan nähdä miehen vielä uudestaan.