Olin eilen muutaman viikon tauon jälkeen viihteellä N:n kanssa. Jossain kohdassa kuulin, kun joku sanoi nimeni. Kun näin miehen kasvot, meni hetki ennen kuin tajusin kuka hän oli. Yksi hetkellinen hairahdus villeiltä vuosilta. Juttelimme hetken ja oli hämmentävää muistella entistä elämääni ja niitä aikoja, joista en siis muista paljoakaan.

Tiesin heti, että ei mene kauan, kun olemme jossain baarin vessassa panemassa. Ja niinhän siinä kävi. Ei muuten mitään väliä, mutta kyseinen mies oli aikoinaan varsinainen ääliö eikä hän ollut siitä miksikään muuttunut. No, näitä sattuu. En vaan voinut vastustaa hyvännäköistä ja –kokoista miestä.

Kävin viime viikolla katsomassa kohutun pehmopornoelokuvan tai miksi sitä nyt ikinä nimitetäänkin ja siitä intoutuneena laitoin vaihteeksi nettiin deitti-ilmoituksen. En olisi uskonut, että siihen touhuun enää alan, mutta mutta. Seksi on koukuttavaa, vaikka se ei miltään tuntuisikaan. Ja nyt kun näyttää ikävästi siltä, että bodari ei ole minusta kiinnostunut, voin alkaa testailla muita ehdokkaita.

Tunnelmaa