Sunnuntaina oli suuri päivä. Päätin jossain vaiheessa alkuvuonna, että toukokuun loppuun mennessä painan alle 70 kiloa. Sunnuntaina vaaka näytti 69 eli just det. Fiilis oli huikea ja on edelleen. Tekemistä kropassa on loppuelämän ajaksi, mutta laihtua ei minun mielestäni enää tarvitse. Ja muiltahan en kysele tai ota neuvoja vastaan, vaikka viimeksi tänään sain kehotuksen tiristellä viimeisetkin rasvat pois.

Kun on yläasteelta asti taistellut erilaisten syömishäiriöiden kanssa, on hyvä opetella olemaan tyytyväinen epätäydelliseen lopputulokseen. Maha on vielä löysä, mutta mitä muuta voi olettaa, jos on syönyt enimmäkseen leipää ja suklaata viime vuodet. Olen sopivan hyvä. Painan tällä hetkellä juuri tarpeeksi. Jos joku on eri mieltä, antaa rauhassa olla. Aina tulee ihmisiä, joiden mielestä olet jotain liikaa tai liian vähän. Vain sillä on merkitystä, mitä itse haluat. Minä haluan viihtyä kropassani, syödä terveellisesti ja pitää erityisen hyvää huolta kehostani ja mielestäni, koska niin monta vuotta tein kaikkeni, että kärsisin mahdollisimman paljon.

Tässä pari muutoskuvaa. Poistan ne luultavasti heti kohta, mutta nyt tuli tällainen tarve paljastella. Toivottavasti kukaan ei järkyty liiaksi, heh. Kuvat eivät ole minkään suhteen vertailukelpoisia, mutta ei se ole niin tarkkaa. Ensimmäinen kuva vasemmalta on joulukuulta 2012 ja paino 74 kg, keskimmäinen kuva on maaliskuulta 2015 ja paino 72 kg ja viimeinen kuva on toukokuun lopulta 2015 ja paino 70 kg. Ja pituutta tosiaan se 171 senttiä. Tammikuussa painoin 78 kg ja vaihtoreissun jälkeen vuonna 2012 kevyet 82 kg. Noista ajoista ei onneksi ole mitään bikinikuvamateriaalia.

kollaasi.jpg