Niinhän siinä kävi, että kylkikipu ei helpottanut ja jouduin varaamaan ajan lääkärille. Mietin kaikki vuorosanat valmiiksi, että ne tulisivat jostain selkärangasta, koska tilanne oli lievästi koominen. Valehtelenko lääkärille ja saan ehkä väärän diagnoosin ja väärän hoidon vai kerronko suoraan, mitä tapahtui ja viihdytän samalla lähipiiriä tällä vastaanottokertomuksellani. Varasin tietenkin ajan mieslääkärille, koska kokemuksesta piti ottaa kaikki irti.

Odotin vastaanottoaulassa yli puoli tuntia, koska ajat olivat myöhässä. Olin aivan hikinen ja sydän hakkasi, kun jännitin niin paljon. Keskustelu kaljun, noin nelikymppisen ja ihan hyvännäköisen mieslääkärin kanssa meni suurin piirtein näin.

Lääkäri: Mikäs sinulla on vaivana?

Minä: Loukkasin oikean kylkeni viikko sitten. Nyt olen syönyt viikon verran särkylääkettä eikä kipu helpota.

L: Miten loukkasit kyljen?

M: No, tämä on vähän noloa (katson lääkäriä ja pidättelen naurua), mutta testasin sellaista aika tehokasta seksilelua (tässä vaiheessa purskahdin nauruun ja lääkärikin repesi kohtuu leveään hymyyn) ja jossain vaiheessa kyljessä napsahti.

L: Jaa, mikäs se sellainen lelu on ja miten se siis tapahtui? (lääkärillä oli ihan valehtelematta sellainen katse, että tätä lelua haluaisin todella testata yhdessä)

M. No, se on sellainen iso hieromasauva (näytin kädellä mittaa ja kokoa ja hekottelin).

Tästä eteenpäin en enää muista vuorosanoja, koska yritin vain hillitä itseni, etten tyrskähtäisi nauramaan.

Seuraavaksi mies pyysi riisumaan paidan ja hän kävi kylkiluut läpi ensin seisoma-asennossa ja sitten makuulla.

Minussa on kai jokin valmistusvika, mutta kiihotun aina lääkärin vastaanotolla ja jokainen voi kuvitella, minkälainen tilanne oli tänään. Varsinkin, kun lääkäri virnuili koko ajan siihen malliin, että ei paljon jäänyt epäselväksi, mitä mielessä liikkui.

No joo. Ei tämä kirjoitettuna niin hauskalta kuulosta kuin se oli itse tapahtumahetkellä. Tuloksena siis yksi murtunut kylkiluu, ja sain vähän tehokkaampaa särkylääkettä. Salilla voin treenata kivun sallimissa rajoissa ja muutenkin jatkaa normaalisti. Kipu kestänee parista viikosta kolmeen viikkoa.