Sinä olet kaunis nainen. Mitä, mies kysyy, kun hymyilen ja käännän pääni hämillään pois. Sinä olet kaunis nainen. Älä vaan sano, että olet niitä tyhmiä, jotka eivät tajua, miltä näyttävät.

Ei tästä blogin tauottamisesta tule yhtään mitään eikä sen puoleen koko elämästä. Samin kanssa on kolmen viime tapaamisen aikana tapahtunut niin paljon, että täytyy vähän jäsennellä ajatuksia.

Viime viikolla meillä oli Samin kanssa hieman tavallisesta poikkeava setti. Ei mitään perseen läpsimisiä vyöllä niin, että pakarat ovat kolme seuraavaa päivää punaisilla naarmuilla. Ei muutenkaan mitään heviä, vaan panemista ja silittelyä.

Viime torstaina sama toistui. Sami sanoi sisälle tullessaan, että tehdään tänään vähän eri tavalla. Hän vei minut sängylle makaamaan, silitteli ja suuteli. Olin ihan ihmeissään, mikä miehellä on, kun hän on kovan luokan panija eikä mikään silittelijä.

Vaikka tykkään rajuista otteista, torstaina tuntui erityisen hyvältä. Tajusin oikein, miten ihastunut olen siihen mieheen. Ja kuin tilauksesta Sami totesikin ylihempeän panon perään, että älä sitten vaan ala kuvitella mitään romanttista suhdetta meidän välille tämän perusteella. Naureskelin ja heitin vitsiä perään, mutta lähinnä nieleskelin kyyneleitä.

Olo paheni entisestään sen jälkeen, kun Sami otti ennen lähtöään puheeksi, että voisimme pitää joulukuun jälkeen taukoa. Juu, pidetään vaan.

Äsken annoin miehelle kunnon suihinoton, minkä jälkeen menimme sängylle pötköttelemään. Taas sama. Silittelyä, sylissä pitämistä, lämmintä ja sileää ihoa. Tuntui niin hyvältä. Mutta taas nieleskelin itkua, kun Sami oli vähän ennen kertonut, miksi haluaa pitää taukoa joulukuun jälkeen.

Samin entinen vakipano on muuttamassa takaisin kaupunkiin ja kyseinen tytsy on kuulemma niin hajalla, että Sami haluaa katsoa tytön perään ainakin toistaiseksi. Kahdelle naiselle hänellä ei ole aikaa.

Totta kai ymmärrän. Ei kai kukaan voisi varata tuollaista miestä vain itselleen. Pitää osata päästää irti, kun on aika.

Kun makasimme sängyllä, Sami tuijotti minua ja sanoi, että olen kaunis nainen. Sami ei ole muistaakseni koskaan kommentoinut ulkonäköäni, kroppaa kyllä on kehunut varmaan joka tapaamisella. Samalla Sami kertoi oikean nimensä ja mitä töitä hän tekee. Tähän mennessä olen tiennyt vain etunimen ja arvaillut työnkuvaa.

Anyways. Juttu alkaa nyt minun osaltani olla siinä pisteessä, että en tiedä, miten kauan pystyn enää Samia tapailemaan. Tällä hetkellä tuntuu ihan huutavalta vääryydeltä, että kaikki ne harvat ihmiset, jotka onnistuvat koskettamaan näin syvältä, ovat vain ohikulkumatkalla elämässäni. Tiesin jo toukokuussa ensitapaamisella, että tästä tulee vielä helvetinmoinen sotku, mutta en pystynyt vastustamaan kiusausta.

Nyt mietin, miten selviän tästä nolaamatta itseäni täydellisesti. En ole puhunut Samille mitään tunteistani. Ehkä jotain hymissyt, kun hän on maininnut, että tykkääminen on ihan normaalia tällaisissa pidemmissä panokuvioissa. Tänään hän kyllä myönsi tykkäävänsä minusta, mutta. Niin, aina on se mutta.

Sen tiedän, että jos sovimme joulukuun loppuun jonkin viimeisen panokerran, aion perua sen. En ikinä kestäisi mitään niin sanottua jäähyväispanoa. Ehkä vaan laitan Samille viestiä jossain vaiheessa, että en pysty enää omien tunteitteni takia jatkamaan. Kasvotusten en sitä pysty sanomaan eikä sillä mitään merkitystä olisikaan, koska pelisäännöt on sovittu jo toukokuussa.