Ihana viilentävä sade tuli ja pelasti uuvuttavalta kuumuudelta. Tykkään kyllä auringosta ja lämmöstä, mutta mieluiten niin, että vieressä on uima-allas ja kämpässä ilmastointi. Kumpaakaan ei tähän hätään löydy.

Äsken tein jotain minun mittakaavassani hurjaa. Vein nimittäin uudet minishortsipökäni ulos pyörän päälle ja lähikauppaan ruokaostoksille. Tuli tosi voittajafiilis, kun miettii, missä määrin häpeän kroppaani varsinkin näin kesäaikaan. No mutta pienestä ne ilot on revittävä ja hyvä niin. Onhan se rohkaisevaa, että vielä 33-vuotiaana pystyy ylittämään itsensä ja pukeutumaan niin kuin itse haluaa. Heh.

Huomenna koittaa paluu arkeen. Ihan kiva, vaikka töiden alkaminen hiukkasen ahdistaakin. Olen tämän viikonlopun ajan kokeillut selättää ahdistusta syömällä, mikä ei onneksi toiminut enää niin hyvin kuin joskus ennen. Eilen ostin leipäpussukoiden lisäksi pullan ja kaksi kaloripitoisinta jäätelöä, mitä kaupasta löytyi. Ne syötyäni ihmettelin, miten olen joskus voinut syödä saman satsin about joka päivä ja useimmiten vielä jotain ekstraa päälle. Hyi että.