Näin eilen pitkästä aikaa Pillunnuolijaa. Tilasin seksikaupasta pari mekkoa ja puin niistä toisen päälleni. Pyörittelin vähän, kehtaanko pukeutua niin provosoivasti, mutta mies oli täysin myyty.

 

Ilta oli huikea. Ihan hirvittää, mutta olen taas vaihteeksi ihastunut väärään mieheen. Pillunnuolija sentään on vapaa (paitsi jos on valehdellut), mutta kuviossa on joitakin epämääräisiä muuttujia, joiden takia ei kannattaisi panna tunteita peliin. Toisaalta juuri se, että kaikki ei ole kohdallaan, kiehtoo niin helvetisti.

 

Pillunnuolija oli sen verran ylilatautunut, että hän ei kestänyt panemista kovin kauan. Hän ei edes antanut minun ottaa aluksi suihin, koska sieltä ei ainakaan olisi ollut enää paluuta. Heh.

 

Mies sanoi, että minun vartaloni on täydellinen ja se on kuin luotu rakastelua varten. Sinuun voisi helposti rakastua.

 

Entisaikaan olisin lähinnä viiltänyt ranteet auki, jos joku olisi puhunut tuollaisia, mutta nyt on toisin. Nautin tästä käänteestä, kun olen antanut itselleni luvan tutkailla naisellista ja pehmeämpää puoltani seksissä. Minua on jo tarpeeksi lyöty ja läpsitty perseelle, kutsuttu huoraksi ja nartuksi ja pantu aivoja pellolle. En saa kinkyilystä ja alistamisesta enää mitään.

 

Pillunnuolija siis laukesi aika pian ja hänellä kestää uudelleen latautuminen kauemmin kuin laki sallii. Panon jälkeen makasimme sängyllä ja pussailimme. Siinä meni varmasti puolisentoista tuntia. Tuntui niin hyvältä olla jonkun noin huipputyypin iholla ja vain ottaa vastaan ja antaa kaikkea. Läheisyyttä, silittelyä, koskettelua. <3

 

Koska Pillunnuolija kertoi niin avoimesti tuntemuksistaan, minäkin uskaltauduin. Sanoin miehelle, että olen vähän ihastunut häneen. Mies oli hetken hiljaa ja sanoi, että se on mukava kuulla. En tiedä, mitä hän oikeasti ajattelee. Kuvio kun on niin epämääräinen.

 

Pyysin Salimiehen maanantaina toisille treffeille. Tyyppi oli miettinyt aamulla salilla, että helvetti, mikä virhe tuli periaatteen vuoksi tehtyä, jos pillu jäisikin saamatta. No ei jäänyt.

 

Salimiehellä oli niin iso vehje, että jouduimme pitämään välillä taukoa. Panimme pari kertaa. Toisella kerralla mies vain työnteli hiljakseen menemään, mitä yksikään mies ei ole tähän mennessä kyennyt tai halunnut tehdä. Erittäin hyvä peliliike.

 

Salimies tykkäsi silitellä ja makoilla lähekkäin, mikä oli tosi kivaa. Ainoa jäätävä miinus on se, että mies käyttää nuuskaa. Hyi helvetti. En aio pussata enää yhtäkään kertaa miestä, jolla on nuuska huulessa. Örgh.