Olen ollut muutaman päivän aika rikki Peten takia. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mikä lienee ahdistavinta. On outoa alistua siihen, että mies pyörittää tätä juttua, jos mitään juttua meidän välillämme edes on. En osaa tällaista, että tunnen jotain syvempää kuin panetusta miestä kohtaan. Eikä asiaa mitenkään helpota se, että tyypillä on tällä hetkellä ainakin kolme naista kierroksessa.

Rikkinäisen mieleni kanssa lähdin töihin vanhalle osastolle. Huomasin työvuorolistasta, että bodari on aamuvuorossa, mutta toki eri osastolla. Fuck. Kuvittelin taas, että ihastus on jo hiipunut, nyt kun Petekin on kuvioissa, mutta ei. Kun näin bodarin kävelevän käytävällä leveän selkänsä kanssa, huh huh. Siinä sitä taas oltiin.

Minusta riippumattomista syistä bodari tuli vanhalle osastolle työvuoron lopussa. Hän ei ensin edes moikannut, mutta tuli hetken päästä juttelemaan. Sanoi, että olen laihtunut ja kysyi, treenaanko vielä. Jos joku ei ole tähän mennessä ymmärtänyt, laihtumiskommentti ihailemaltani mieheltä toimii. Juttelimme jotain aiheesta, ja sitten miehen pitikin mennä takaisin töihin. Kunnes hän palasi neuvomaan minua yhdessä jutussa ja tuli melkoisen lähelle niin, että käsivarret hipaisivat toisiaan. Voi jumaliste, se on pienestä kiinni, kun tykkää jostain ihmisestä eikä voi saada häntä. Kipinät lentelevät.

Lopputulema oli se, että bodari pyysi minua salille treenaamaan yhdessä. Ja minähän niin menen ja jos minulta kysytään, aion ottaa mieheltä vastaan kaiken opin pakara- ja reisilihasten pumppaamisesta. Voi vaikka ihan omin kätösin tulla kokeilemaan, osuuko liike oikeaan paikkaan. Hahaa.