Eilen illalla oli tarkoitus lähteä kevyellä tankkauksella baariin, mutta loppuillasta virtasi ilmainen viina jossain vip-tilassa. Melkein heti kun heräsin aamulla, vastasin siskon puheluun. Sieltä tuli aivan täyslaidallinen ja kunnon ripitys työtilanteestani. Ihan itku meinasi päästä, kun yritin puolustaa itseäni. Homma vaan nyt on niin, että sisko ei voi käsittää, miten joku kieltäytyy tarjotusta työstä. Ensin ajattelin siinä siskon vuodatusta kuunnellessa, että mitä jos kerrankin huudan takaisin ja pistän puhelimen kiinni enkä enää vastaa. Mutta ei minusta ole sellaiseen. Tiedän, että sisko tarkoittaa hyvää ja on vain huolissaan. Sallitaan se, koska hän on joutunut ehkä puolet elämästään murehtimaan minun asioitani ja jossain vaiheessa pelkäämään, tapanko itseni.

Mutta takaisin iltaan. Paikallisessa kuppilassa oli taas melkoinen meno ja miestarjonta vähintäänkin alle keskitason. Kunnes. Yksi valkopaitainen sänkitukka tuli pyytämään minua ja N:aa jonnekin vip-tilaan juhlimaan. N oli väsynyt edellispäivän reissustaan ja lähti kotiin, minä seurasin sänkitukkaa. Sitten alkoi virrata tosiaan se ilmainen viina ja kukahan juo, kun on hyvää seuraa ja tarjotaan. Tilassa oli vajaa kymmenen miestä ja muutama nainen. En vieläkään tiedä, mitä muuta miehet olivat keskenään kuin kavereita, sillä erinäisiä kielareita vaihdettiin niin miesten kuin naisten kesken.

Toin sänkitukan yökylään. Siihen mennessä oli selvinnyt, että mies on 40, naimisissa ja hänellä on yksi tyttöystävä. Tyypin housuista löytyi sellainen varustus, että ei ihme, jos pari naista ei riitä miehen tarpeita tyydyttämään. Seksi ei tällä(kään) kertaa ehtinyt tuntua erityiseltä, sillä homma oli lähinnä tajutonta panemista. Välillä piti keskeyttää, koska mies oli niin iso, että sattui. Hah.

Joopa joo. Ehkä vaan otan sen hemmetin kesätyön vastaan, niin tulee jokin järki tähän elämään. As if.