Surullista.

Teijan näkeminen avasi sellaisia ahdistuskanavia, joita en tiennyt olevan. Oli vähän tekemistä, että sain koottua itseni töihin asti aamulla. Onneksi on tuo ankea koulu ja turhauttava harjoittelu, että olen tiiviisti kiinni perusarjessa. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä eteenpäin, vaikka mieluummin hautautuisin tämän tuskan alle ja kuolisin pois.

Rokkitukka olisi halunnut tavata eilen. Sanoin, että nyt ei oikein käy, kun oli liian rankka viikonloppu. Mies kysyi, mitä tapahtui. Laitoin viestin, että uusperhedraamaa ja näin pitkästä aikaa kuolleen pikkuveljeni tyttöystävän. Rokkitukalta tuli suhteellisen syvällistä tekstiä ja hän tarjoutui juttuseuraksi. Kieltäydyin.

Laitoin eilen Riitalle lyhyen sähköpostin, jossa pyysin anteeksi käyttäytymistäni. Kerroin, etten halunnut tahallaan loukata ketään. Hän ei ole vielä vastannut mitään. Surullista tässä on se, että Riitta käyttää isää välittäjänä ja laittaa isän selvittämään omia asioitaan. Surullisinta tässä on se, että jos isän pitäisi valita Riitan ja minun ja siskoni väliltä, meillä ei olisi mitään mahdollisuuksia.