Ylimielinen egoni sai pienen kolauksen viime yönä. Hyvä niin, koska nyt tajuan, että on pakko lopettaa, ennen kuin oikeasti käy huonosti.

Meidän ei pitänyt lähteä eilen N:n kanssa baariin, mutta niin. N lähti ajoissa kotiin ja minä jäin loppuyöksi tanssimaan. Tanssilattialla bongasin pari hyvännäköistä kaljua bodaria, joilla oli ne surullisen kuuluisat törkeän nätit lihakset. Mikäs siinä sitten. Tanssimme toisen miekkosen kanssa aikamme, kunnes lähdimme porukalla baarista.

Miehillä oli hotellihuone, johon he minut pyysivät. Kävellessä tuli sellainen olo, että nyt olisi viisaampi kääntyä ja mennä yksin kotiin, mutta ei. Kun ne lihakset, tatuoinnit ja vielä kaksi miestä kerralla. Mikä fiilis, kun pääsee panemaan kahta hyväkroppaista miestä, jotka kuolaavat perääni.

Siinä pannessa outo fiilis voimistui ja pian selvisikin, että miesten lihakset on pohjustettu vuosikausien hormonien käytöllä. Minä kun olen aina halunnut tentata hormonien käyttäjää, kyselin kaikenlaista ja ehkä vähän vittuilinkin pojille. Yhtäkkiä toinen miehistä sai aivan järjettömän raivokohtauksen. Hän huusi, että nyt on parempi, että lähdet äkkiä menemään. Luulin, että mies suuttui kaverilleen, koska pientä miesten välistä kukkotappelua oli ollut jo hetken ilmassa.

Kun mies alkoi huoritella, kiroilla ja kävellä hermostuneena ympäri huonetta, tajusin, että hän suuttuikin minulle. Sitten mies heitti yhden tuolin seinään ja sillä hetkellä tiesin, että seuraavaksi seinään lennän minä, jos en pääse huoneesta. Piipitin miehille jotain, että otetaan nyt ihan rauhallisesti, että kerään vain tässä vaatteeni ja lähden heti. Kiroilu ja uhkaava meno jatkui, mutta sain puettua ja selvisin huoneesta ulos.

Hieman piti puhallella hotellin käytävällä, sen verran säikähdin. Hyvä kun jalat kantoivat aulaan asti. Hotellin respalle sanoin kännipäissäni, että teillä on viidennessä kerroksessa kaksi saatanan sekopäätä. Sitten tuli itku, koska olin aivan paniikissa. Respan nainen kysyi, mitä tapahtui, mikä huone ja soitetaanko poliisille. Sanoin vaan, että kaikki okei, soitatko vaan taksin.

Huh huh, kiitos suojelusenkeleille tästäkin pelastuksesta. Voin kertoa, että viime yön ansiosta en enää haikaile viereeni yyberlihaksikasta bodaria.