Sami kävi eilen. Meillä oli tosi kivaa. Ihan samanlaista kuin viime vuoden lopussa. Tosi surullista, että ainoa mies, josta olen ollut jo hämmentävän kauan kiinnostunut, on varattu ja haluaa elää kuolleessa parisuhteessa. Mutta se on hänen valintansa enkä voi asialle mitään.

Sovimme eiliselle pelkän suihinoton, koska Sami ei tykkää panna menkkojen aikana. Mies oli tilannut minulta etukäteen jotain ituhippipöperöä jälkiruoaksi. Hän naureskelee usein kasvisruoilleni ja halusi nyt itsekin testata, mitä oikein syön.

Pyöräytin miehelle välipalaksi raikkaan viherpirtelön. Tyyppi veti sen vauhdilla alas ja kehui vielä, että se on tosi hyvää. Isän lisäksi tosi harva uskaltautuu kokeilemaan ruokiani, joten tämä oli varsin elämyksellinen hetki.

Välipalan jälkeen menimme sängylle pötköttelemään. Ulkona satoi vettä ja ukkosti. Silittelin Samia ja hän torkahteli välillä. Sami silitti hiuksiani ja kasvoja, rintoja, pakaroita. Välillä pussailimme ja sitten vain makoilimme hiljaa. Sami kääntyi taakseni ja laittoi kädet tiukasti ympärilleni. Tunsin, miten miehen kalu koveni entisestään pakaroitani vasten.

Tuntui ihan käsittämättömän hyvältä. Tällaisia hetkiä kaipaan nyt erityisen paljon. Että vaikka koen kroppani vieraaksi ja oloni syömisten takia huonoksi, voin samaan aikaan huomata, miten kylmät väreet menevät pitkiinsä, kun toisen kosketus tuntuu niin hyvältä. Ja mikä parasta, mikään tuossa tilanteessa ei liittynyt ruokaan eikä syömiseen.

Kesken pötköttelyn Samin puhelin piippasi ja hän nousi sängyltä. Mietin, tuliko puhelimeen jo käsky tulla kotiin vai saisinko miehen houkuteltua panemaan menkoista huolimatta. Alkoi nimittäin niin paljon panettaa, kun ei ollut mitään paineita harrastaa jotain ekstremeä eikä kumpikaan olettanut, että tänään olisi luvassa muuta kuin suuseksiä.

Sami tuli takaisin ja kysyi vähän nauraen, mitä räplään. Sanoin, että pillu on ihan märkänä, kun tekisi niin paljon mieli paksua kyrpääsi. No joo. Harvaa miestä kai tarvitsee sen enempää houkutella, jos nainen makaa puolialasti jalat levällään toinen käsi jalkovälissä.

Seksi oli ehkä parasta näistä tämän vuoden tapaamisista. Onhan se ihan eri asia, jos toinen käy heti oven avaamisen jälkeen päälle tai jos yhdessä lämmitellään ajan kanssa ja vasta sitten toimitaan.

Mutta oli miten kivaa tahansa, siihen se jää. Täytyy nyt ottaa pari peruutusaskelta, etteivät tunteet pääse liikaa valloilleen. Muutaman kerran tuli sängyllä makoillessa mietittyä, miten ihmeellistä olisi, jos se ihana tyyppi vieressä ei lähtisikään vaimonsa tai jonkun muun naisen luokse, vaan jäisi viereeni. Ehkä joskus pääsen kokemaan sen.