Viikko on kulunut melko raskaissa energioissa. Viime viikonlopun tilaisuus oli liikaa ja lisäsin kuormitusta vielä sillä, että osallistuin keskiviikkona yhteen puhdistavaan kaukohoitoon. Kaukohoito käynnistyi todennäköisesti jo maanantaina, mistä lähtien olo on ollut lähinnä vittuuntunut.

Mutta kaikkia kumminkin kiinnostaa eniten, mitä Samille kuuluu. Voin kertoa, että hyvin on hiljaista. Emme ole tavanneet kuukauteen ja viimeisestä viestistäkin on jo pari viikkoa.

Aikani kuluksi ajattelin ruotia, miten hyvää seksi Samin kanssa oikeasti on.

Samin perusvoima on hallita ja minun miellyttää. Kaikki perustui siihen, että Sami oli vaativa, halusi mahdollisimman täydellisen tyydytyksen, mutta oli valmis antamaan saman minulle. Hän halusi, että näemme säännöllisesti ja sulki pois muut seksikumppanit (miehet) elämästäni.

Muistan alkuaikoina, miten helposti kiihotuin jo pelkästä ajatuksesta, että Sami tulee käymään. Viimeistään syksyllä homma alkoi mennä siihen, että katselin aina ennen Samin tuloa pornoa ja hoitelin itseni, jotta olisin tarpeeksi kiihottuneessa tilassa.

Tällä hetkellä tuo kuulostaa aika hölmöltä. Eikö panemisen idea ole se, että nainen kiihottaa miestä ja toisinpäin eikä toisen tarvitse olla jo valmiustilassa odottamassa, että mies pysyisi tyytyväisenä. Tai toki voi olla, mutta otin tästä aikamoisia suorituspaineita jossain vaiheessa.

Sami aina kommentoi, kuinka märkä pilluni on. Jos se ei ollut tarpeeksi märkä, koin, että olen epäonnistunut hänen tyydyttämisessään, mikä taas soti pahasti meidän kuviomme peruslähtökohtaa vastaan. Minä miellytän, Sami hallitsee.

Joskus syksyllä, kun olin töissä ja näimme työpäivän jälkeen, olin varmasti jo pelkästä stressistä ja ahdistuksesta aivan kuiva. Sami huomasi totta kai sen ja tunsin, miten tunnelma alkoi laskea sitä mukaa, kun tajusin, että en minä ainakaan väkisin vaatimuksesta pysty kiihottumaan.

Tästä päästään toiseen ei niin kivaan piirteeseen suhteessamme. Normaalisti edellä kuvatun kaltaisessa tilanteessa mies todennäköisesti antaisi naiselle suuseksiä, mutta Sami ei halua nuolla naista. Minua hän nuoli lyhyesti pari kolme kertaa viime vuoden aikana. Sami sanoi aina, että se ei ole hänen juttunsa ja hän mieluummin vain panee.

Sami ei myöskään pitänyt siitä, että nainen on päällä. Joskus sain kokeilla hetken ajan, jos oikein kauniisti pyysin. Sami koki ahdistavaksi sen, että hän ei pysty hallitsemaan tilannetta ja antaa naiselle vallan. Sain tätäkin joskus kokeilla hyvin pienissä määrin, mutta huomasin heti, että toinen ei nauti hommasta yhtään.

Minä taas satun tykkäämään suuseksistä joka päin samaten kuin siitä, että olen miehen päällä, joten kyllähän se kevyesti otti joskus päähän. Saanko minä tästä takaisin yhtä paljon kuin annan.

Nyt kun olen tapaillut muita miehiä, olen todennut, että tosi moni mies tykkää nuolla pillua ja nauttii, kun nainen on päällä. Olen saanut lähinnä hyvin hölmistyneitä katseita, kun olen edes ääneen kysynyt, voinko tulla päälle.

Mietin paljon, mitä oikein Samista kaipaan ja ikävöin. Ei se rehellisyyden nimissä seksiä ole. Ainoa mies, jonka kanssa seksi on tuntunut uskomattoman hyvältä, on ikävä kyllä Janne. Sekin lumo haihtui hyvin vikkelään, kun miehen todellinen luonto paljastui. Mutta silti. Muistan aina sen hetken, kun tajusin, että seksi voi tuntua hyvältä.

Seksi Samin kanssa on hyvää, joo ja kivaa. Nautin siitä, kun hän määrää ja käskee ja läpsii pakaroita ja kuristaa. Meillä on samanlainen rytmikin. Nautin siitä, että miehellä on suuri ego, mutta silti kunnioittava asenne naista kohtaan. Mutta varsinkin loppuvuodesta huomasin usein miettiväni, että kunpa Sami jo laukeaisi ja pääsisin miehen turvalliseen kainaloon vain makoilemaan.

Suihinotosta nautin todella paljon. Sitä kaipaan. Samilla on iso vehje ja alkuun piti totutella, että mahduin tekemään kaiken, mitä halusin ilman, että leuka menee sijoiltaan. Oi voi. Pääsenköhän enää koskaan käsiksi siihen mieheen.

Mistä päästään kysymykseen, haluaisinko Samin takaisin.

Haluaisin Samin omilla ehdoillani, mikä ei ole mahdollista. Hän ei voi viipyä luonani kuin sen maksimissaan pari tuntia. Hän ei voi koskaan jäädä yöksi tai lähteä minnekään reissuun. Hän ei anna minulle puhelinnumeroaan eikä pidä yhteyttä muuten kuin facen kautta. Hän antaa minulle vain tietyn osan itsestään ja rajaa liiat tunteet pois.

Minä en pysty sellaiseen. Minä haluan, että nyt kun opettelen puhumaan suoraan ja rehellisesti tunteistani ja ajatuksistani, joku pystyy ottamaan sen vastaan. Ei niin, että mies järkipuheella selittää, että ei tässä ole oikeasta ihastumisesta kyse, kun toukokuussa sovimme, että tämä on vain seksiä ja toisesta näkee vain hyvät puolet.

Kyllä, haluan edelleen nähdä Samin, mutta tiedän, että en kestä kuulla hänen touhuistaan meidän taukomme aikana. Sami puhuu suoraan, joten hän ei kaunistele. Minä taas sorrun edelleen liian usein ajattelemaan niin, että minun kuuluu kestää kaikki. Mitä kovemmin sattuu, sen enemmän voi kasvaa ja kehittyä. Se ei vaan toimi enää niin. Jos minä en pidä huolta herkästä sisimmästäni, sitä ei tee kukaan muukaan.

Onko minun pakko ajaa itseni siihen tilanteeseen, että makaan tuossa työkaverini haukkumassa sängyssä ja kuuntelen Samin kainalossa, kuinka hän kertoo muista naisistaan. Kuinka hän vertaa minun persettäni jonkun toisen naisen perseeseen, ehkä rintojakin. Onko jokin täydellinen suihinotto tai eläimellinen paneminen sen arvoista, että rikon taas itseni.

Silti. Jos Sami joku päivä laittaa viestiä ja ehdottaa tapaamista, harkitsen ehkä minuutin ja kysyn, käykö heti. Siihen asti iloitsen jokaisesta päivästä, kun maltan olla ottamatta yhteyttä mieheen.