Töiden sijaan on ollut virkistävää keskittyä nettideittailuun. Olen oppinut paljon.

Jos mies kertoo olevansa treenattu, treenin takaa voi paljastua ihan mitä tahansa. Voi tulla mies, jolla on laihemmat reidet kuin minulla (paha!) tai mies, jolla on niin sanottujen treenattujen vatsalihasten päällä järkyttävä määrä laardia (todella paha!).

Miten ihmeessä miehillä riittää pokkaa kehua itseään silloin, kun ei ole yhtään mitään kehuttavaa. Jos minä olisin mies, kuvailisin itseäni joka deittiprofiilissa pirun kauniiksi ja timmikroppaiseksi fitnesskissaksi. Mutta olen nainen ja jätän kuvailut kuvien varaan. Siinä voi sitten mies arvioida, olenko tarpeeksi hyväkroppainen hänen ylhäisyydelleen.

Mistä päästäänkin miehen vaatimuksiin. Niitä riittää.

Jos olet sinkkunainen, älä koskaan kerro, että olet kasvissyöjä. Mies kauhistuu, koska eihän kasvissyöjän kanssa voi tehdä yhdessä dinnereitä ja hei kamoon, mies tarvitsee lihaa elääkseen, ei mitään pupujen ruokaa.

Jos olet sinkkunainen, älä myönnä, että olet hetkellisesti työtön. Mies olettaa heti, että olet seksin avulla etsimässä elättäjää. Nettimiesten älli ei riitä ymmärtämään, että jotkut tulevat suhteellisen vähällä toimeen ja että kaikki naiset eivät osta tai edes tykkää merkkilaukuista ja -vaatteista.

Ja lopuksi. Älä kerro etukäteen, ettet niele spermaa. Mies saattaapi loukkaantua ja herkkä itsetunto saa kevyen kolahduksen. Auts. Niin ja kannattaa jättää mainitsematta, jos fanitat erästä A. Tuiskua. Siltä tieltä ei ole paluuta.

Näiden faktojen pohjalta voin todeta, että en ole enää ihastunut. Yksinäisyys, vietävät panohalut ja muutama drinksu näköjään sumensivat mieleni ja erehdyin luulemaan, että joku mies voisi olla minulle se melkein oikea. Hah.

EDIT. Meinasin unohtaa yhden olennaisen kohdan. Älä kerro miehelle, että et saa orgasmia. Mies pitää sinua omituisena ja hänen spermannielemisväittelyn yhteydessä romuttunut miehisyytensä saa jälleen kolauksen, vaikka hän ei ole vielä kertaakaan edes koskenut sinuun. Näiden lisäksi mies alkaa verrata sinua esimerkiksi eksäänsä, joka kiltisti nielee ja saa helposti joka kerta. Tämän jälkeen viimeistään mietit, olisiko aika uudelle kahden vuoden selibaatille.