Harvoin menen jonkun miehen takia hiljaiseksi, mutta nyt on sekin koettu. Perjantain baaripano eli entinen jääkiekkoilija aka Kaappi laittoi lauantaina viestiä. Hän olisi halunnut nähdä jo illalla, mutta ehdotin hänelle sunnuntaita.

Mies tuli eilen käymään. Menin häntä ulos vastaan ja ensimmäinen kommentti mieheltä oli, että en muistanut, että sinulla on noin suuret tissit. Mies oli aikamoinen näky, kun hän istui autossaan ja rullasi ikkunan auki. Ruskettunut iho, kalju, aurinkolasit ja se kroppa. Huh huh. Tunsin itseni ihan pretty womaniksi, kun nojauduin avattua ikkunaa vasten ja kysyin, mitä mies. Heh. Tietyt hetket elämässä pitää ikuistaa mieleensä, ja tämä oli yksi niistä.

Mies oli ollut viihteellä edellisenkin illan ja oli hullun levoton krapuloissaan. Pari kertaa piti ihan rauhoitella, että nyt tulet istumaan ja olet hetken vain hiljaa. Mies hyppi suunnilleen seinille eikä pystynyt olemaan paikoillaan muuta kuin pannessa ja kun silittelin häntä.

Mies oli täällä nelisen tuntia. Panimme ja teimme ruokaakin, mikä oli äärimmäisen huvittavaa. Minulla on yleensä aika tyhjä jääkaappi ja astioista löytyy tasan tarkkaan vain ne, jotka oikeasti tarvitsen eli hyvin vähän. Jääkaapissa oli vain kananmunia ja salaattiainekset eli niistä väänsimme sunnuntain gurmeeta miehelle, joka olisi mieluummin mättänyt naamaansa jotain rasvapitoista krapulan helpotusta.

Mutta niin. Vähän vetää hiljaiseksi. Ulkoisesti mies on aivan täydellinen. Pienellä hienosäädöllä ja treenillä miehestä tulisi ihan huippu-urheilijan näköinen. Nyt hän on viimeisen vuoden ajan joutunut himmailemaan, kun oli loukannut takareitensä.

Ajatusmaailmasta on paha mennä sanomaan, kun en ole nähnyt häntä kuin kännissä ja nyt eilen hirveässä krapulassa. Mies on hyvin suorapuheinen. Hän sanoi esimerkiksi, ettei voisi koskaan panna rumaa naista. Vähän mietin, mitä hän sitten minussa näkee, kun esimerkiksi kasvojeni iho ei ihan täytä kauniin naisen kriteerejä. Mutta ei tässä mitään. Kaikesta huolimatta tunnen itseni yllättävän itsevarmaksi hänen seurassaan. Jos naamani tai kroppani ei kelpaa, hän varmasti ottaa jonkun paremman ja toisaalta niin teen minäkin. Jos joku ei tajua arvoani, se ei ole minun ongelmani.