Olen tavannut kohta parikymmentä vuotta kestäneen seksielämäni aikana niin monta miestä, että uskallan tehdä seuraavan yleistyksen. 

On olemassa miehiä, jotka a) luulevat, että nainen saa orgasmin yhtä helposti kuin mies, b) eivät välitä, saako nainen vai ei, kunhan itse saavat, c) luulevat, että nainen saa aina, d) eivät halua tavata naista, joka ei saa, e) eivät tajua, miten usein nainen teeskentelee saavansa ja f) eivät tajua, miksi harrastan seksiä, jos en saa.

Kun tapasin Samin eli nykyisen viihdyttäjäni, sain lisätä ryhmään vielä kohdan g eli mies, joka tekee todellakin kaikkensa, että haastava nainen saisi orgasmin.

Meillä on Samin kanssa kerrassaan hieno seksisuhde. Samanlainen setti ei toimisi kovinkaan monen miehen kanssa. Hän käytännössä määrää, mitä minä saan ja en saa tehdä, siis seksijutuissa.

Alkuun järjestely tuntui ärsyttävältä, koska minuahan ei kukaan määräile eikä varsinkaan mies, joka juo kaljaa, paistaa lihapihvejä eikä harrasta liikuntaa. Mutta pikkuhiljaa aloin nauttia siitä, että mies käyttää minuun valtaa ja voin vain kevyesti lillua jossain turvallisessa olotilassa, kun joku päättää kaiken puolestani. Puhun edelleen vain seksistä.

Sami määrää, milloin otamme jonkin alistavamman seksisession ja milloin mennään vähän kevyemmin. Hän päättää asennot ja saanko imeä hänen paksua kyrpäänsä vai ehkä vain kerran hipaista. Hän kertoo, miten ja missä vaatteissa odotan, kun hän tulee käymään. Tapaamisen ajankohdat sentään sovimme yhdessä, heh.

Sami haluaa, että teen kaikkeni tyydyttääkseni hänen tarpeensa. Ja kun hän alkuun puhui, miten haluaisi jonkun nuoren tyttösen leikkikaverikseen, hän ei enää puhu. Se, mitä Sami sanoo, kertoo lähinnä siitä, miten täydellisesti pystyn hänet tyydyttämään etenkin suuseksissä.

Samissa on sellaista vetovoimaa, että voisin tehdä melkein mitä vain, että hän pysyy tyytyväisenä. Annoin hänen kerran jopa laueta suuhuni, vaikka sitä tapahtuu nykyään tosi harvoin.

Mutta tästä pääsenkin kategorian kohtaan g. Sami vaatii itselleen paljon, mutta vastavuoroisesti hän antaa paljon minulle. Puhuimme heti alkuun siitä, miten vaikea minun on laueta ja Sami halusi ottaa projektin hoitaakseen. Eilen hän mainitsi ohimennen, että hän uskoi saavansa minut laukeamaan kahden viikon jälkeen. No, nyt on mennyt pari kuukautta.

Sami osti minulle tai meille eräänlaisen taikasauvan. On muuten sellainen hieromapeli, että suosittelen ihan kaikille, vaikka ei olisikaan mitään ongelmia laukeamisen kanssa. Tehoja on kuin pienessä kylässä enkä ole edes tainnut vielä kokeilla kovinta vaihdetta.

Testasimme Samin kanssa taikasauvaa siten, että Sami sitoi minut jaloista ja käsistä tuoliin ja peitti silmäni. Se oli ensimmäinen kerta, kun koin, että orgasmi oli tosi lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Huokaus. Olin niin jossain tiloissa, että en muista tilannetta kunnolla.

Toisella kerralla kokeilimme sauvaa samalla, kun Sami pani minua. Sama läheltä piti toistui. Sitten homma meni ainakin minun osaltani yliyrittämiseksi, ja taikasauva lähti hyllyyn jäähylle.

Mutta niin. Tämän sepustuksen pointtina kai oli se, että minusta on outoa tavata mies, joka on niin röyhkeä ja kontrolloiva ja silti yrittää tehdä kaikkensa, että saisi minutkin nauttimaan.

(Ei ihme, kun seksi ei tuntunut enää miltään Jannen kanssa.)