Mittaukset. Kävin viime viikolla valmentajalla mittauksissa. Suunta on oikea ja tulokset olivat jopa omasta mielestäni hyvät. Jatkoin itseni palkitsemisen linjalla ja ostin viiden kerran valmennuspaketin. Nyt on joku, joka vähän pitää silmällä, etten lipsu vanhoihin tapoihin. Ja kiva nähdä, miten kroppa alkaa muotoutua. Valmentaja päivitti ruokaohjeet ja kehotti käymään salilla vain kolmesta neljään kertaa viikossa. Nyt on tarkoitus painottaa laadukkaita eli kovia treenejä eikä niinkään sitä, montako salikertaa viikkoon tulee.

Häät. Isän ja Riitan häät olivat lauantaina. Kokonaisuutena juhla meni tosi hyvin enkä tainnut ahdistua kertaakaan. Keskityin lähinnä kuvaamaan, joten ei ollut aikaa alkaa pyöritellä mitään ankeita ajatuksia. Sitä paitsi isä oli niin onnellisen näköinen ja oloinen, että miten edes voisin ahdistua. Sunnuntaiaamu oli aurinkoinen ja piha täynnä pieniä lapsia ja hälinää. Hetkisen muistelin, miten kauhean hiljainen pihapiiri oli äidin ja Mikan kuoleman jälkeen ja miten tuskallista oli nähdä isä yksin suuressa talossa. Nyt siellä on taas elämää ja iloa. Upeaa.

Isä muuten tuumasi, että näytän sen verran kuivuneelta, että kannattaisiko välillä syödä jotain. Kommentti kertoo enemmän isän huumorista kuin koostani, mutta olihan se kiva kuulla, että näytän pienemmältä.

Ystävät. Olen superkiitollinen ystävistäni, joiden lähellä on hyvä olla. Perjantaina näin Piksua ja äsken pitkän tauon jälkeen Päiviä. Monesti mietin, miten olenkin saanut niin hienoja ihmisiä elämääni. Kiitos teille.