Minuun on iskenyt kohtuu jäätävä ikäkriisi ja katson itseäni nykyään tosi tyytymättömin silmin. Ihan ahdistaa.

Luulisi, että kun ihastuu johonkin mieheen, tuntisi olonsa hyväksi ja hyväksytyksi. Minusta taas tuntuu, että olen ottanut reippaasti takapakkia suhteessa itseeni sinä aikana, kun olen tuntenut Jannen. En tietenkään voi syyttää Jannea mistään, mutta hänen jatkuva jahkailunsa, kiireet ja pelkän seksin haluaminen eivät vaikuta mitenkään hyvällä tavalla itsetuntooni.

Vertaan itseäni jatkuvasti muihin naisiin. Minkä verran muilla on ryppyjä, kenellä on suuremmat rinnat kuin minulla, kenellä treenatummat pakarat ja kireämpi vatsa. Viime aikoina olen miettinyt sitäkin, että nyt ei kannattaisi tuhlata aikaa kiireiseen mieheen, kun minulla on viimeiset hetket aikaa panna muita miehiä, ennen kuin rupsahdan lopullisesti. Siksi olenkin taas tinderöinyt ja selaillut pannukakkumiehiä, vaikka oikeasti haluaisin vain Jannea.

Äsken luotani lähti erikoinen mies. Sanotaan häntä vaikka Samiksi. Samin kanssa viestittelimme joitakin päiviä ennen tämäniltaista tapaamista. Hän oli viesteissään tosi röyhkeän ja ylimielisen oloinen. Oikein sellainen ärsyttävä tapaus, joka menee ihan siinä rajalla, alkaako törkeästi vituttaa vai panettaa. Helppo arvata, miten kävi.

Mies halusi, että otan hänet vastaan pelkissä alusvaatteissa ja saappaissa. Hän saneli, että minun pitää olla hillitysti meikattu, suihkunraikas enkä saa käyttää hajuvettä. Sami sanoi, että hän ei aio panna minua ensitreffeillä, vaikka kuinka haluaisin. Mies antoi ymmärtää, että se ei kuulu hänen tapoihinsa ja hän haluaa ensin tutustua naiseen. Vannoi, että hän jos kuka saa minut laukeamaan, kunhan vain oppii tuntemaan minut.

Jännitin ihan hulluna tapaamista. Valmistauduin miehen ohjeiden mukaan. Oli muuten melko hämmentävää keikistellä puolialasti nahkasaappaissa, kun ulkona on lämmin kesäkeli ja mies tuijottaa kieli pitkällä näkymiä.

Sami tykkäsi kropastani, etenkin pakaroista. Sain suurta henkistä tyydytystä siitä, että hän ei kyennyt pitämään hetkeäkään näppejään erossa minusta. Kaikki vannomiset siitä, että en pysty houkuttelemaan häntä panemaan ensimmäisellä kerralla, olivat siis pelkkää sanahelinää. Onneksi. Olisin nimittäin seonnut, jos hän ei olisi koskenut minuun.

Pano oli ihan ok, mutta ei sitä voi verrata siihen, mitä Jannen kanssa koen. Samilla oli melkoinen vehje housuissaan, joten välillä piti himmailla, koska alkoi sattua. Mies ei ollut lainkaan niin itserakas kuin viestit antoivat ymmärtää ja meillä oli ihan mukavat jutteluhetket panojen välissä. Sami toivoisi minusta seksilelua aka vakipanoa itselleen, mutta en tiedä, mitä teen Jannen kanssa.