Sunnuntaina iltapäivällä deitti-ilmoitukseeni vastasi mielenkiintoinen upseeri. Kirjoittelimme parit sähköpostit, vaihdoimme kuvat ja puhelinnumerot. Koko iltapäivä ja ilta menivät hyvin tiiviisti viestitellessä. Sovimme, että näemme maanantaina. No, minähän olin maanantaina täydet meikit naamassa, siivosin kämpän ja valmistelin tämän huippuyksilön kohtaamista. Ei tullut kohtaamista, vaan mieheen iski yllättäen kuume. Ajattelin, että koska mies on niin mielenkiintoisen oloinen ja hyvännäköinen, annan vielä uuden mahdollisuuden. Kuka tahansa voi sairastua juuri h-hetkellä.

Jatkoimme tiivistä viestittelyä ja tapaamisen suunnittelua. Upseerin vointi alkoi kohentua ja hän ehdotti tapaamista torstai-illaksi. Hän oli sopinut menevänsä ensin auttamaan kaveria muutossa, mutta että siinä menisi korkeintaan pari tuntia. Okei. Ei muuta kuin täydet meikit naamaan ja taas miestä odottamaan. Kännykkä alkoi piippailla vähän ennen sovittua tapaamisaikaa. Kas kummaa, kun muuttopuuhat alkoivat venyä eikä upseeri tiennyt, monelta ehtii minun luokse. Että mitenkähän myöhään minua voi häiritä.

Tässä vaiheessa alkoi lievästi sanottuna vituttaa, mutta ajattelin, etten malta heivata miestä, ennen kuin näen hänet. Potentiaalinen unelmieni mies, you know. Illan edetessä tuli useita viestejä ja lopulta mies ehdotti, että näkisimmekin vasta tänään aamupäivästä. Hän ei katsos halunnut tulla ensitreffeille suoraan muuttopuuhista likaisena ja hikisenä.

Sanoin miekkoselle, että saat vielä kolmannen ja viimeisen mahdollisuuden saapua paikalle. Sovimme ajan ja paikan eikä minun viesteissä ollut mitään tulkinnanvaraista. Aamulla kävin salilla, pistin kolmannen kerran täydet meikit naamaan ja odotin. Varttia ennen sovittua tapaamisaikaa kännykkä piippaa ja mies ihmettelee, kun minusta ei ole kuulunut mitään. Että hän ei sitten lähtenyt ajamaan paikalle, kun en ilmoittanut mitään. Voi saatana. Siis oikeasti. Joo, olen tyhmä, mutta niin on mieskin. Jos on varma, hyvä ja helppo pano saatavilla, mies ei saa itsestään niin paljon irti, että tulisi paikalle. Voi jumaliste. Mistä näitä ääliöitä voi riittää yhden ihmisen kohdalle näin lukematon määrä.