Näimme Kaapin kanssa taas eilen. Mies kyseli päivällä, onko ehdotuksia, mitä tekisimme. Minä ehdotin, että mennään jonnekin ulos panemaan. Mies oli moiseen aktiviteettiin hyvin suostuvainen. Kaappi tuli ensin juomaan vettä sisälle, ja tietäähän sen, että emme me enää minnekään ulos lähteneet. Jäimme hikoilemaan pieneen yksiööni.

Tilanne on hämmentävä. En tiedä, olenko kiinnostunut miehestä muuten kuin fyysisesti. Hän on edelleen röyhkeä ja itsekeskeinen, mitä en voi sietää. Ilmeisesti fyysinen vetovoima on niin törkeän vahva, että en pysty vastustamaan häntä. Sitä paitsi en yhtään häpeä myöntää, että ailahteleva itsetuntoni tykkää siitä, miten saan noin vaativan miehen hallintaani seksillä. Hänellä kun on siis se tietty vaatimuslista, joka naisen pitää täyttää. Sitten kun jossain tapauksessa, esimerkiksi suuseksissä, ylitän hänen odotuksensa, mies on aivan myyty.

Kaappi on ehtinyt sanoa jo monesti, miten hän odottaa, että nainen nauttii suuseksistä ja haluaa miellyttää miestä. Hänen mielestään naisen kasvoista ja ilmeistä pitää näkyä, kuinka hän haluaa antaa hyvää suuseksiä miehelle. Kaappi sanoi myös, että naisen kuuluu tehdä homma loppuun asti eli mies laukeaa suuhun ja nainen nielee kaiken sperman. Tästä asiasta on nyt muutaman kerran väännetty, koska minähän en kyseiseen asiaan suostu. En sitten vaikka mies olisi miten lihaksikas ja pantavan näköinen ja mitä vaan.

Jossain välissä tuli puheeksi, jääkö Kaappi yöksi minun luo vai ei. Torjuin alkuun ystävällisesti ehdotuksen ja sanoin, etten osaa nukkua kenenkään vieressä. Mutta sitten siinä Kaapin kainalossa oli niin mukava ja hyvä olla, että annoin periksi, vaikka tiesin, miten yöllä käy. Sänkyni oli aivan liian pieni meille kahdelle ja Kaappi liian kuuma vieressä. Hipsin muutaman tunnin valvomisen ja kuorsauksen kuuntelun jälkeen kovalle lattialle nukkumaan. Vitutti kevyesti, mutta onneksi tänään oli suunniteltu vapaapäivä salilta, joten huonosti nukuttu yö ei erityisemmin haitannut. Pariin otteeseen Kaappi kävi houkuttelemassa minut viereensä, mutta en vain pystynyt nukkumaan.

Kaappi lähti aikaisin aamulla töihin. Hän kävi pussailemassa heipat ja voi että, miten hyvältä voi tuntua karhea parransänki niskassa ja muualla. Huh huh. Mitähän tästä vielä tulee.