Tässä lyhyesti tärkeimmät:

Sisko ilmoitti eilen, että isä ja Riitta menivät keskiviikkona kihloihin. Isä ei itse voinut kertoa asiasta, kun soitin hänelle torstaina. Itku pääsi taas. Kihlaus on ihan jees totta kai. Surullista silti, että äiti ei elä, mistä tämä uutinen oli konkreettinen muistutus taas vaihteeksi. Kaikki muut menevät elämässä eteenpäin, minä pyörin ympyrää kuoleman kanssa. Jei.

Kasvojen tulehdus ei näytä paranevan, mikä tarkoittaa sitä, että uutta lääkärinaikaa pukkaa. Kaikki varpaat ja sormet ovat ristissä, että mummun asunto saataisiin pian myytyä. Pienehköt perintörahat voisivat pelastaa minut talousvaikeuksista. Viime kerralla vielä nauratti, miten huonosti voi mennä. Nyt ei enää.

Töissä on väsyttävää, mutta ihan kivaa. Eilen nauroin vedet silmissä, kun vuorossa oli kaksi hauskaa mieshoitajaa. Palkkapäivää odotellessa.

Siskon porukka tulee läheiseen kylpylään tänään lomailemaan. Pääsen pulikoimaan poikien kanssa pitkästä aikaa. Tätä piristystä vaan varjostaa rahavaikeudet. Raha ei merkitse kaikkea, mutta jonkin verran sitä olisi kiva olla takataskussa.