Voi luoja sentään. Mihin kaikkeen sitä pitääkin ryhtyä. Enkö koskaan opi. Kuka antaisi minulle hyppysellisen itsekunnioitusta ja -arvostusta, että pysyisin kaukana tällaisesta. Seksi ja raha, need I say more.

Tapasin äsken 45-vuotiaan bakteerikammoisen miehen, joka oikeasti näytti lähinnä seitsemänkymppiseltä papparaiselta. Isäni on miestä kymmenen vuotta vanhempi ja näyttää huomattavasti nuoremmalta. Ihan noin sivuhuomautuksena.

Ehkä elämäni surkein ja kamalin pano tai sen yritys. Ainakin top vitoseen menee kirkkaasti. Mies oli niin saamarin hidas liikkeissään. Hiveli ja siveli ja suuteli äänekkäästi vartaloani nilkasta kaulaan. Meinasin nukahtaa siinä välissä ja pidättelin koko ajan naurua. Jotenkin se oli niin hupaisaa, kun miettii, minkälaista miestä kerroin ilmoituksessa etsiväni.

Kun alkulämmittelyt oli saatu jotakuinkin loppuun tuli kaiken huippu. Mies ei saanut seisomaan. Ensin luulin, että hän ei uskalla työntää sitä "voimalla" sisääni vaan pelkää, jos minuun sattuu. Sitten vasta hämmästyinkin, kun mies kysyi, voiko hän käyttää liukuvoidetta. Mietin, että minä ainakin olen ihan kostea, mitähän sinä papparainen olet. Ja hyi helvetti, se oli samaa mansikan makua kuin kondomikin. Meinasin yrjötä siihen hajuun.

No niinhän siinä kävi, että pari hassua työntöä pappa kesti ja se siitä. Kun ei nouse, ei nouse. Hommailuyritysten jälkeen mies kyseli elämästäni ja alkoi sen jälkeen luennoida, miten selvitään vaikeuksista ja miten asiat pitää vaan puhua auki ja kohdata. Meinasin nukahtaa.

Nyt jos saisin Patrikin tähän, taivas aukenisi.