Kyllä ottaa koville kouluhommiin paneutuminen loman jälkeen. Puoli kuudelta heräsin "ahkeroimaan" ja yhdeksään mennessä oli essee puolivalmis ja tunnin lenkki jäätävässä viimassa tehty. Voi apua, mitähän tästä alkuvuodesta tulee. Koulussa on tosi rankka ohjelma hiihtolomaan asti ja minä elän henkisesti jossain Aasiassa.

Siitä hieronnasta piti kertoa. En suosittele lukemista kenellekään, mutta pakkohan nämä loistavat jutut on itselle muistiin kirjoittaa.

Merja kertoi heti ensimmäisenä iltana käyneensä hotellin omalla hierojapoitsulla kokovartalohieronnassa. Sellainen parikymppinen, komea ja hyväkroppainen miekkonen, joka puhuu vain vähän englantia. Merja sanoi, että poika hieroi rinnatkin semmoisella kyydillä, että ei paremmasta väliä. Siinä vaiheessa kun poika alkoi ottaa Merjalta alushousuja pois, Merja sanoi EI. Siispä heti varaamaan samanlaista hierontaa, kuinka yllättävää.

Kun menin hierontaan, kysyin pojalta, otanko heti kaikki vaatteet pois. Tuskin hän edes ymmärsi kysymystäni, mutta ei erityisemmin vastustellut riisuutumistani. Hierontapöytä oli helvetin kova puusysteemi, jossa polvilumpiot ja muut luu-ulokkeet murjoutuivat kivasti mustelmille.

Siinä kun poika möyhensi valkoista alastonta vartaloani, käteni osui vahingossa hänen housujensa etumukseen. Ihan pojan oma vika, kun oli niin lähietäisyydellä ja käteni nyt vain sattui olemaan puusysteemin reunalla sopivasti. Ajattelin, että okei, valkoinen mammuttivartaloni ei ainakaan housujen pullotuksen perusteella säikäyttänyt poikaa.

Siinä vaiheessa, kun poika hieroi rintojani, aloin miettiä, johtaako tämä johonkin vai ei. Voisin laittaa parikin suomalaismiestä poitsun oppiin. Monelle tekisi hyvää tietää, kuinka hierotaan naisen rintoja hellästi mutta sanoisinko vaativin ottein.

Kun poika oli hieronut kaikki paikat, avasin silmäni ja mietin, tässäkö tämä. Poitsu näytti suoralla elekielellä, että hän voisi kyllä alapäänkin hieroa, jos vain haluan. Sanoin, että sure. Siinä makasin yltä päältä öljyssä, kun poika antoi sisäistä hierontaa. Välillä hän nousi ja näytti suutaan kai merkiksi, että voi antaa suuhoitoakin. Sure. Otan kaiken, mitä rahalla saa. Jossain vaiheessa poitsu antoi taas merkkikieltä, että mennäänkö siinä puusysteemillä ihan loppuun asti. Kysyin, onko hänellä kumia. Ei ollut, joten se siitä. Ehkä seuraavan kerran.

Ja seuraava kerta tuli noin viikon päästä. Menin toiseen hierontaan ja homma hoidettiin loppuun saakka. Olihan se aika mielenkiintoista. Miettiä, tuleeko joku kesken kaiken huoneeseen ja mistä kuuluu mitäkin ääniä. Mutta hauskaa oli. Eikä varmasti kukaan hotellin henkilökunnasta nähnyt minusta mitään päällepäin, kun poistuin paikalta. Kyselivät vaan, oliko hyvä hieronta. Jeah.