Viikonloppu meni sellaisessa energiakuplassa, että keräilen edelleen itseäni.

Palaan sen verran edelliseen postaukseeni, että emme ole pitäneet Samin kanssa nyt mitään yhteyttä. Pyörin hetken itsesäälissä ja päätin, että jään odottamaan miehen yhteydenottoa tuli se sitten pian tai vasta kesällä.

Kun on kyse alistamiseen perustuvasta tiiviistä seksisuhteesta, masterista on vaikea päästää irti. Kun totut siihen, että pääset miellyttämään liki täydellistä seksikumppania ja hän kehuu sinua jatkuvasti, riippuvuus syntyy herkästi. Sitten kun se otetaan pois, jää pelkkä tyhjä olo. Tämän kun ymmärsin, tajusin, että haluan nähdä Samin, kävi miten kävi. Ja toki tykkään Samista edelleen.

Perjantaina treffasin yhden itsetietoisen ja hyväkroppaisen miehen. Sanotaan häntä Peteksi. Jännitin tapaamista aika paljon, koska Pete vaikutti viestien perusteella tosi vaativalta. Hän esimerkiksi sanoi, ettei kahta kertaa pane naista, jolla on löysä pillu. Muutenkin viestittely oli jossain määrin lähinnä ärsyttävää eli äärimmäisen hyvää esileikkiä tapaamista varten.

Näimme hotellin aulassa. Moikkasimme, halasimme ja lähdimme kävelemään hissin luokse. Minulla oli päällä tiukat farkut ja t-paita. Kävelin miehen edellä, koska ajattelin, että hän varmasti tekee lyhyellä kävelymatkalla arvionsa, kannattaako minun matkaani lähteä.

Pete oli minua jonkin verran pidempi. Hänellä oli täydellisen muhkeat pakarat, jotka oli kuulemma treenattu painonnostolla eikä millään perusbodauksella. Kourin hänen pakaroitaan ja koskettelin täydellisesti muotoutuneita hartialihaksia. Aivan upea kroppa eli ei ihme, että tyyppi oli täynnä itseään.

Petellä on käheä ja porno ääni. Hän laittoi viikolla minulle ääniviestejä, joita kuuntelin pikkarit märkänä. Ääni ei pettänyt livenäkään.

Pete pyysi, saisiko hän testata selkärankaani. Hän on siis yhdeltä ammatiltaan fysioterapeutti. Siinä tyyppi sitten rusautteli rintarankaani ja kosketteli rintojani paidan päältä. Olin ihan että nyt voisin avata ikkunan, jos sen olisi saanut auki.

Pete kysyi, mitä olen harrastanut lapsena, kun minulla on niin muodokkaat pakarat. Muutenkin hän antoi palautetta, että salilla on näköjään tullut käytyä.

Pete oli keskimääräistä parempi pano. Kovat otteet, vaativa ja sellainen Mies, ettei tarvinnut miettiä, kumpi määrää tahdin. Silti kiihottavampi olo minulla on nyt, kun muistelen, mitä tapahtui ja kuuntelen hänen ääniviestejään kuin itse tapahtumahetkellä. Sääli.

Yllätyin lopuksi, kun Pete lähti samaa matkaa kanssani hotellista. Olin ihan varma, että mies ei halua liikkua julkisesti seurassani. Siitä tulee perusolettamus, kun on tapaillut liikaa varattuja miehiä. Mutta ei. Pete odotti, että sain puettua päälleni ja lähdimme yhtä matkaa ulos. Mies vielä suuteli minua ulkona, kun lähdimme eri teille. Tuli erikoinen fiilis.

Lauantain ja sunnuntain olin ihanan Marin kanssa yhdessä vaihtoehtohoitokoulutuksessa. Koulutuspäivät olivat pitkiä, mutta tosi antoisia. Tuntui kivalta olla sellaisten ihmisten seurassa, joille oli ihan arkipäivää höpötellä menneistä elämistä, Atlantiksesta ja energioista. Varsinkin yhden vanhemman naisen kanssa synkkasi jotenkin erikoisesti ja sanoinkin naiselle, että hän muistuttaa tosi paljon kätilötätiäni.

Vaikka viikonloppu oli hieno, se otti voimille. Minun on edelleen hankala olla tuntikausia vieraiden ihmisten lähellä ja välillä pinna alkoi kiristyä, kun olisin vain halunnut olla omassa rauhassa. Eikä ole mitenkään helppoa, kun koko ajan joku tuntematon on omassa ihossa ja kropassa kiinni. Mutta siitäkin huolimatta tai juuri siksi olen ylpeä itsestäni, kun pystyin menemään epämukavauusalueelleni ja voittamaan omat pelkoni.