Tulin vähän aikaa sitten kotiin pariskunnan luota. Olipa reissu, ei voi muuta sanoa. Ärsyttää vaan ihan vietävästi, kun lääkitys yhdessä pienenkin alkoholimäärän kanssa vie muistin. Ei nyt kokonaan, mutta harmittavan paljon. En tiedä, oliko rauhoittavillakin jotain vaikutusta muistiin.

Mies oli alkujaan (kun kirjoittelimme) huolissaan, kelpaako hän minulle ikänsä ja ulkonäkönsä takia. Siksi en tiennyt, mikä papparainen taas mahtaisi oven avata. No ei ollut papparainen vaan tosi komea ja ystävällinen, mukava mies. Toki hän oli vähän minua lyhempi eikä mikään lihaskimppu (eli meistä minä olisin heittänyt hänet olalle eikä toisinpäin), mutta erittäin hyvännäköinen.

Ja nainen, voi luoja. Kasvoiltaan hän ei ollut erityislaatuisen kaunis, vaan "tavallisen" hyvännäköinen. Mutta se kroppa ja rinnat. Kiinteät tiukat pakarat ja niin upeat rinnat, etten ole sellaisia eläissäni nähnyt saati koskenut. Ihanan isot, luomut ja tosi pehmeät. Näen varmaan seuraavan viikon unta niistä rinnoista.

Meillä oli kolmestaan tosi hauskaa. Panimme vähän miten milloinkin, otimme mieheltä yhdessä suihin, nuolin ja imin naisen rintoja, mies pani vuorotellen meitä ja niin edelleen. Seksin lisäksi kävimme karaokebaarissa, mikä myös oli loistava juttu. Minusta on ihana laulaa, jos vaan joku kestää kuunnella sitä, heh. Anteeksi naapurit.

Jatkosta ei sovittu muuta kuin että mesessä nähdään. Jos tuo jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi, ei se oikeastaan haittaa. Eilisilta oli jotain niin ainutlaatuista, että toinen kerta voisi olla pettymys kun odotukset olisivat niin korkealla.

Onpa ihanaa olla nainen, joka tykkää sekä miehistä että naisista. Se antaa niin paljon kaikkea mahdollista hyvää omaan ankeaan elämään.