Tatuointimiehestä ei ole kuulunut viikkoon mitään enkä usko, että enää kuuluukaan. Paras keino päästä pettymyksen yli on hommata uusi mies eli uutta kehiin.

Eilen treffasin ihan kivan kaljupäämiehen, joka saapui sovittuun paikkaan kiiltävällä valkoisella maasturillaan. Hmm. Hänellä on muutenkin talouspuoli kunnossa, mitä nyt päättelin työnkuvasta ja maallisesta omaisuudesta. Mutta olenko tosiaan vajonnut niin alas, että valikoin miehiä omaisuuden perusteella. En toki.

Mies oli minua reippaasti pidempi ja satakiloinen. Ei mikään lihava, vaan massa oli rakennettu urheiluharrastuksilla. Hänellä oli vähän mahaa, mikä kuulemma johtui siitä, että hän ei kesälomalla ollessaan treenaa. Oi että, tykkään isoista miehistä, joiden rinnalla ei tarvitse uhrata ajatustakaan omille hartioille.

Seksi sitten oli en oikein tiedä mitä. Ehkä vähän tylsää eikä se herättänyt lähimainkaan sellaisia fiiliksiä kuin panot tatuointimiehen kanssa. Jos miehiä muuten vertaa, kaljupää voitti kaikessa. Mies puhui, hymyili, nauroi, kyseli minultakin asioita, kuunteli ja no ylipäätään puhui ja käytti erilaisia ilmeitä. Hah, tähän tatuointimies ei kyennyt.

Kahden tunnin tapaamisen perusteella löysin kevyen tylsyyden lisäksi miehestä yhden vian. Hän palelee herkästi. Siis voi luoja, en voi sietää miehiä, jotka palelevat. Miehen palelu on jotain niin hirveää ja naisellista, että en kestä ja varsinkin, kun itse palelen tosi harvoin. Hän kuulemma nukkuu talvisin kahden peiton alla ja voipi olla lisäksi kaksi paitaakin päällä. What the fuck. Sen kokoinen mies eikä veri kierrä joka paikkaan. Miehen kuuluu lämmittää naista eikä toisinpäin. Mur.

Loppukuvio on tuttu. Mies tykästyi minuun, tarjosi syksyn koulupäiville yöpymispaikkaa luotaan, haluaisi viedä minut jonnekin kaupunkilomalle Eurooppaan, kunhan tutustumme enemmän eikä minusta tunnu oikein miltään. Ehkä jos vain totuttelen, opin tykkäämään miehistä, jotka kohtelevat naisia hyvin tai sitten en. Anyways. Kun koulun aloitus varmistui, laitoin heti korkeimmille voimille tilauksen miehestä, jonka luona voisin yöpyä kouluviikonloput. Tässähän sitä nyt olisi tarjolla.