Tämä ylikierroksilla eläminen alkaa vähitellen ottaa oikeasti voimille. En edelleenkään uskalla syödä (mahdollisesti lihottavia) nukahtamislääkkeitä, joten valvon paljon öisin. Tänään on aika psykiatrille, joka varmasti pistävästi tuijottaa minua, kun kerron tuosta lääkehommasta. Toivottavasti saan uuden neutraalin napin. Hulluksi tässä tulee, kun ei saa nukuttua.

Harrastin sunnuntaina seksiä kolmen eri miehen ja yhden naisen kanssa. Kuulostaa aika hurjalta, mutta jokin osa minusta haluaisi vain lisää ja lisää. Aina vaan hurjempia kokemuksia, vieraita miehiä ja kehuja ulkonäöstäni.

Lauantai-iltana en olisi jaksanut lähteä minnekään, mutta yhdeksän jälkeen eräs pariskunta sai minut houkuteltua kaupungille. Hakivat minut taksilla ja maksoivat koko illan, juomat, pääsymaksut ja seuran. Oli tosi hauskaa. En muista koska olisin nauranut niin paljon ja ollut melkein vapautunut. Ja seksi naisen kanssa vain on jotain, mitä ei voi verrata mihinkään.

Yksi noista sunnuntain miehistä taivasteli seksiä kanssani, mikä nosti kyllä hetkellisesti itsetuntoa. Hän sanoi, että olen kaunis ja minulla on täydellinen, kympin vartalo. Mietin painoani ja löllömahaani ja ajattelin, että niin varmaan. Mutta huippuahan tuollaista ylistystä on kuunnella.

Kirja edistyy aika hyvää vauhtia. Viikonloppuna sattui sellainen upea käänne, että taisin löytää edullisen kuvittajan kirjalleni. Näemme huomenna tiistaina ja keskustelemme kirjastani ja muutenkin, jotta nainen saisi kattavan kuvan kirjasta ja tilanteestani. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että äiti tekee tätä kirjaa kanssani. Niin paljon on sattunut ihmeellisiä käänteitä. Kiitos äiti.