Olipas kiva ensimmäinen lomaviikko. Kävin isän luona ja nautin suuresti hiljaisuudesta, joka täällä kaupungissa rakennustyömaan vieressä asuvana on harvinaista. Olen aina ollut herkkä metelille, mutta tuo työmaa on jotain helvetinmoista.

Viikonloppuna pyörähdin Piksun luona. Koska oma pieni asuntoni on yhtä suurta kaaosta, mieli lepäsi upeasti sisustetussa omakotitalossa. Ihana sellainen rauhallinen ja hyvä energia, jota ei edes koirapelkoni pahemmin häirinnyt. Vähän tuli liikaa otettua viiniä, mistä tajusin, etten enää kaipaa hillittömiä kännäysiltoja vaikka joskus tekee mieli baariin. Kiitos vielä Piksulle yökyläilystä.

Vaikka keli on näin lomalaiselle kohtalaisen ankea, tälle viikolle on muutama hyvä juttu tiedossa. Nimittäin kahdet treenit valmentajan kanssa ja viikonloppureissu siskon luona. Välipäivät nukun, käyn salilla ja opettelen syömään vihreää. Meneehän se näinkin, vaikka hieman kaihomielin ajattelen, että nyt voisin maata Rodoksella auringossa ja uima-altaalla. Eipä voi mitään.