Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun työkaveri soitti perjantaiaamuna ja pyysi lähtemään illalla terassille. Olin alkuun, että plääh ei jaksa, kun on menkat ja suunnittelin lauantaiaamulle treenejä. Hetkisen mietin asiaa ja tajusin, että nyt on viimeiset kesäkelit tälle vuodelle ja lomalle eli todellakin lähden.

Aamupäivän aikana levottomuus valtasi mielen ja pähkäilin, mitä baari-illasta tulee, jos en saa menkkojen takia seksiä. Juuh, melkoiset murheet, tiedän. Viestittelin yhdellä deittisivustolla erään miehen kanssa ja sovimme tapaamisen iltapäiväksi. Profiilissaan mies väitti olevansa treenattu, mitä hän ei ollut. En tajua, miten väärin miehet voivat ymmärtää treenatun kropan, mutta kyseisen miekkosen kohdalla todella vinksalleen.

Pano oli mitä oli. En kadu, mutta ei se mikään elämäni järkevinkään siirto ollut. Olimme kyseisen rumpalin kanssa aivan eri planeetoilta, mutta sain mitä halusin.

Niin sanotun rutiinipanon jälkeen oli kevyempi fiilis lähteä terassikierrokselle, koska homma oli jo hoidettu alta pois. Jostain pakkomielteisestä syystä koen baari-illan onnistuneeksi vain, jos saan seksiä. Nyt ajattelin, että tuskin löydän miestä, joka haluaa tähän aikaan kuukaudesta seksiä. Väärin.

Ajauduimme työkaverin kanssa vakipaikkaamme, vaikka meidän ei sinne missään nimessä pitänyt mennä. Jossain vaiheessa törmäsimme kahteen mieheen, jotka pysäyttivät meidät. Toinen oli käsittämätön kaappi ja hänen kaverinsakin oli ihan ok. Työkaverini alkoi jutella heidän kanssaan, ja minä keskityin kuolaamaan kaapin täydellistä hartialinjaa.

Sivukorvalla kun kuuntelin heidän juttujaan, alkoi lähinnä vituttaa kaapin ylimielisyys. Yhtäkkiä työkaveri sanoi, että hänpä tästä lähtee kotiin ja pitäkää kaverista (=minusta) hyvää huolta. Luulin siihen asti, että kaappi oli kiinnostunut työkaveristani, mutta hän jäikin vielä seuraani.

Meillä oli kaapin kanssa jos jonkinmoista käsikontaktia ja puuhastelua baarin puolella. Saattoi pakaraa hieman vilahtaa sivullisillekin. Kaappi on entinen jääkiekkoilija ja ilmeisen hyväkin pelaaja ollut, mitä nyt googlesta yöllä selvitin. Todella röyhkeä ja itsekeskeinen tyyppi, mutta siitä huolimatta ja ehkä juuri siksi kiinnostava ja kiehtova mies. Vielä kun siihen lisää komeuden, pituuden, massiivisen hartialinjan ja lihakset, huh huh. Niin ja kaappi katsoi jossain vaiheessa rannettani ja vihjasi, että hänen varustuksensa on sitten rannettani paksumpi. Hah. Siinä vietiin taas pientä sairaanhoitajaa niin, että piipitys vain kuului.

Mies teki erittäin selväksi, että hän saisi kenet tahansa, mutta että hän valitsi minut panoseurakseen. Kesken panonkin hän kyseli, miltä tuntuu, kun juuri minä pääsin panemaan häntä. En sitä hänelle sanonut, mutta kun olin päällä, tuntuihan se siltä, kuin olisin jotain kalliojärkälettä vasten rynkyttänyt menemään. Oh boy.

Tavallisesti tuollainen itsekeskeisyys saisi minut lähinnä kiehumaan, mutta kevyessä humalatilassa se oli äärimmäisen kiihottavaa. Siinä miehessä oli jotain niin turvallista ja vahvaa, että pystyin olemaan Nainen hänen lähellään. Monestihan minulla tulee sellainen olo miesten seurassa, että miehestä ei ole minulle mitään vastusta ja minun pitää olla tai minulle lankeaa vahvan ja seksuaalisesti aktiivisemman rooli, kun taas mies piipittää ja ihmettelee, miten hyvää seksiä hän saa. Nyt oli hienoa tuntea, miten pieneksi pystyin itseni kokemaan ja leikittelinkin ajatuksella, miltä tuntuisi, jos mies vetäisi minua turpaan sillä turbokourallaan. Hah.

No ei muuten vetänyt. Loppujen lopuksi hän oli hyvin naista kunnioittava sängyssä ja käytti voimaa ja kovia otteita lähinnä vain pyynnöstä. Aamuyöstä kaappi sammahti ja minä hiippailin kotiin. Jätin kahvinkeittimen viereen lapulle puhelinnumeroni, jos uusinta kiinnostaa. Luulen, että mies ei ota yhteyttä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.