Kai sulla on jo tiedossa seuraava (työ)paikka marraskuun jälkeen, kyseli yksi opiskelukaveri viime viikolla. Hän on töissä yläkerran osastolla ja hänellä on kuulemma enää 31 työpäivää jäljellä. Se kertoo paljon nykyisestä työpaikastani, että joku muukin kuin vain minä laskee jäljellä olevia vuoroja. Hetkeksi ahdistuin, kun vastasin, että en tiedä yhtään mitä teen marraskuun jälkeen. Sitten muistin, miten Piksu kerran huomautti, että eikö se ole toisaalta hienoa, kun kaikki on auki ja mahdollista. On se. Ylin neuvonantajani also known as rakas siskoni on jo pitkään kehottanut hakemaan eri paikkoihin töihin. Öö, mihin haet, kun et tiedä yhtään, mitä haluat kautta jaksat tehdä. Tässä kahden viikon aikana, kun on ollut hurjat kaksi vapaapäivää, mietin jo, että jään vaikka työttömäksi, kunhan en joudu jatkamaan tällaisessa hitonmoisessa puristuksessa.
 
Luen yhtä kirjaa, jossa sanotaan, että synkät ajatukset tulevat yleensä, jos on väsynyt tai esimerkiksi huono päivä töissä. Tai jotenkin tuohon tapaan. Nyt kun olen ollut pari päivää ihmeen virkeä, huomaan eron. Rankan työputken aikana ja jälkeen käy läpi kaikki ikävät tuntemukset potenssiin tuhat. Kun tajuaa, että negatiivisuus voikin olla seurausta puhtaasta uupumuksesta, ei tarvitse sättiä itseään siitä, ettei kykene olemaan myönteinen ja riemumielin joka hetki. Sen sijaan, että murehtisin vähiin jääneitä salitreenejä, voin olla kiitollinen jokaisesta treenistä jonka nykyään jaksan tehdä. Pystyn tällä hetkellä aika paljoon, mutta mistään ei riitä motivaatiota painon pudottamiseen ja tarkkaan syömiseen. Homma nyt vain on näin, olin sitten maksanut valmentajasta tonnin tai en.
 
Mistä pääsenkin siihen, että laitoin taas rahaa menemään. Tosin itse olen hikipäissäni rahani tienannut, joten miksi koen tarpeelliseksi mainita joka välissä, mihin palkkani käytän. Varasin ajan yksityislääkärille ja käyn laajoissa kilpirauhasen ja lisämunuaisen testauksissa. Jos testeissä ei ilmene mitään, yritän alkaa hyväksyä sen, että väsymysuupumus on korvieni välissä. Tosin ihmettelen suuresti, jos tuloksissa ilmenee jotain muuta kuin infernaalinen elimistön stressitila.