Tässä kuluneelta viikolta muutamia juttuja, joita ei edes tuskastuttava lumessa tarpominen pilaa:
 
  • Söin kaksi viikkoa suht tiukalla tahdilla, minkä seurauksena paino ei tippunut kuten toivoin, mutta ikivanhat tiukat farkut menevät silti jalkaan ja nappikin kiinni. Lihaksissa on ihan erilainen tuntuma, kun läski sulaa ja tekee tarpeeksi kovilla painoilla. Eilen ja tänään olen antaumuksella tankannut leipää ja vähän vähemmän herkkuja vain todetakseni, että mikään ei maistu niin hyvältä kuin tyytyväisyys ja hymy  peilin edessä. Oli turhamaista tai ei, tyytyväisyys omaan itseen on kullanarvoista kun on puhe masennuksen ja jatkuvan ahdistuksen selättämisestä.
  • Ahkeroin lopputyötä vauhdilla eteenpäin. Olen tosi tyytyväinen siihen, että tekstiä tulee kuin itsestään ja olen pysynyt omassa aikataulussani. Päätin heti alkuun, että kirjoitan nyt niin paljon, että lomalla ei tarvitse hukata hetkeäkään opparin miettimiseen.
  • Mistä päästäänkin siihen, että reilun kahden viikon päästä makoilen aurinkoisella rannalla nauttimassa näkymistä, aaltojen kohinasta ja rentouttavasta lämmöstä.
  • Ensi vuoteen liittyy jonkin verran ahdistavia ajatuksia ja pelkoja, mutta nyt keskityn vain tähän hetkeen, lonkan kivuttomuuteen, treeni-intoon, hiljaisuuteen ja kaiken hyvän odottamiseen.