Eilen tympi sen verran pitkät joulupyhät, että lähdin hatarilla ennakkotiedoilla yhden pariskunnan luona käymään. Ei ollut mitään pakonomaista tarvetta saada seksiä, vaan yksinkertaisesti halusin piristää oloani.

Pariskunnalla oli todella upea koti. Aivan unelma. Heti sisään mennessä tajusin, että molemmat olivat ottaneet muutamia (kymmeniä) drinksuja ja olivat melko päissään.

Nainen oli tosi kaunis, älyttömän laiha ja hänellä oli törkeän kovat ja isot silikonirinnat, jotka eivät liikkuneet mihinkään suuntaan. Neiti huusi jo ovella, miten kaunis olen ja näytän treenatulta ja on upea pylly ja mitä lie.

Mies oli hieman hillitympi, kunnes lyhyen juttelutuokion jälkeen hän alkoi antaa ohjeita lähinnä vaimolleen. Ota paita pois, suutele Viiviä, näytä nyt ne tissit, menkää yläkertaan nussimaan kahdestaan.

Tuli vähän sellainen olo, että okei, lisää viiniä minullekin, kiitos.

Seksi oli pientä säätämistä, kun he tosiaan olivat kunnon hiprakassa. Jossain vaiheessa nainen totesi, että hän ei jaksa enää, että nussikaa te. No, mehän nussimme.

Sitten alkoi alakerrasta kuulua naisen huuto, että nussia voitte, mutta mitään paskanpuhumista hän ei siedä. Ilmeisesti nainen veti herneen nenään jostain tai tuli mustasukkaiseksi tai sitten minä tein jotain vääriä liikkeitä. Tajusin kuitenkin aika pian, että nyt on parasta lähteä, ennen kuin joku käy minuun käsiksi.

Kun puin takkia ja soitin taksia, nainen yritti vielä houkutella minut jäämään, mutta joo, ei kiitos. Hän pussaili ja selitti, että hän ei vaan jaksanut enää panna ja eihän tässä nyt mitään, että jatketaan vaan.

Minulla kävi lähinnä mielessä se kerta, kun eräs hormonibodari meinasi heittää minut seinään hotellihuoneessa, joten kiitin kivasta seurasta ja painuin helpottuneena ulos.

Bussissa iski kova ikävä Samia. Miten helppoa ja ihanaa sen miehen kanssa on olla. Kun toiseen voi luottaa aivan täysin. Voi antaa vapaat kädet tehdä mitä vaan, koska Sami ei ikinä tekisi mitään pahaa minulle.

Tänään olen jo ehtinyt ostaa uudet korkkarit ja syödä moneen kertaan kaikki kynnet, etten laittaisi Samille viestiä ja pyytäisi miestä käymään. Argh. Kyllä voi ottaa koville.