Nyt kun on päästy hyvin vauhtiin, ei muuta kuin pökköä pesään.

Sovimme eilen Jannen kanssa, että hän tulee tänään käymään. Aamulla mies totesi, että hän on tulossa kipeäksi. Janne siis perui treffit toisena päivänä peräkkäin. Kevyt vitutus, mutta ei se mitään.

Aikani pyörin ympyrää ahdistukseni kanssa, kunnes laitoin viestiä yhdelle pannukakusta tutulle miehelle, Tonille. Tonista tiesin sen verran, että hän on minua pidempi ja treenattu, kalju mies.

Kun näin Tonin rappukäytävässä, ensimmäinen fiilis oli, että ei saatana. Tämä oli tasan viimeinen kerta, kun näen ketään vierasta miestä enää ikinä tässä elämässä. Tyypin rakenteesta kyllä näki, että hän on bodannut vakavissaan. Nyt lihasten päälle oli vain tulla tupsahtanut sellainen reipas kahdenkymmenen kilon laardikerros. En kuitenkaan käännyttänyt miestä pois, koska olin juuri katsellut pornoa ja saanut itseni niin fiiliksiin, että ilmankaan en olisi halunnut jäädä.

Lopulta mies oli ihan hauska. Häntä jännitti tosi paljon ja hän höpötti jotain ihme juttuja koko ajan. Sai muuten minut melkein laukeamaan suuseksillä, mikä on todella erikoista. Ehkä olin tavallista rennompi, koska en tuntenut miestä kohtaan yhtään mitään.

Ja mitä tulee ikä- ja ulkonäkökriisini selättämiseen, Toni oli ihan passeli valinta helpottamaan oloa. Mies sanoi, että näytän enintään 25-vuotiaalta ja kropasta näkee, että salilla on väännetty rautaa. Toni kehui erikseen leveää selkääni ja reisien muotoa. Kyseli vielä pariin otteeseen, enkö ole miettinyt kisaamista, kun rakenne on niin hyvä.

Kiitos. Juuri tällaista halusin tänään kuulla. Nyt on taas treeni-intoa superisti alkavalle viikolle ja muutenkin olo on aamun paskaa fiilistä helpompi.