Viestittelin eilen Jannen kanssa. Jotenkin juttu päätyi siihen, että pyysin hänet tänä iltana kylään. Juttelimme vähän aikaa puhelimessakin eilen, ja tuntui melko hyvältä.

Tänään Janne laittoi töistä viestiä, että menee ylitöiksi ja hän ilmoittaa myöhemmin, jaksaako tulla. Myöhemmin hän laittoi viestiä, että on ihan poikki ja katsotaanko joku toinen kerta. Vastasin ok.

Alkuun ei tuntunut miltään, koska Jannen tuntien arvasin, että hän vetoaa joko kiireeseen tai väsymykseen ja peruu tulonsa. Tein iltapalaa, söin ja alkoi vituttaa tuntikausien odottaminen turhaan.

Neljänkymmenenviiden minuutin päästä Janne laittoi viestiä, että hän piristyi ja voisiko vielä tulla. Vastasin, että fiilis meni jo. Janne yritti soittaa monta kertaa ja laittoi viestiä.

En tajua tyypin logiikkaa. Mies vonkaa pillua pari kuukautta lähes päivittäin ja kun sitä olisi tarjolla, hän peruu tapaamisen. Ja kaiken lisäksi minulla on nyt paska olo tästä. Koen, että olen tosi joustamaton ja vaativa, kun en päästänyt Jannea enää tänne.

Mietin vaan, miten paljon minun oikein pitää tuon miehen käyttäytymistä kestää. Minä ajattelin, että olisin ollut niin tärkeä Jannelle, että hän olisi pitänyt sovitusta tapaamisesta kiinni. Ehkä siis vaan jälleen loukkaannuin, kun minulla ei ole mitään väliä.

Vai olenko tosiaan lapsellinen, kun en saanut enää omaa mieltäni käännettyä suotuisampaan suuntaan. Olisin kuitenkin halunnut nähdä Jannen, mutta en näin, että ensin toinen on tulossa, sitten peruu ja sitten taas tulisi.

En usko, että seksi olisi ollut kovin erikoista huonolla fiiliksellä, kun muutenkin tilanne on vähän väliä räjähtämässä käsiin. Ja eihän mies minnekään katoa, vaikka hänet torjuin tänään. Jos katoaa, oikeasti, mitä väliä. Mitä teen miehellä, joka haluaa minusta vain pillua eikä näköjään sitäkään paitsi ehkä sitten kuitenkin.

Ei saatana.