Täsmälleen puoli vuotta. 4360–4384 tuntia. Edellisestä tapaamisesta siis. Sami oli oikein laskenut, kun ilmeisesti mies odotti meidän jälleennäkemistämme yhtä innokkaasti kuin minä.

Pettynyt. Yksin. Surullinen. Yksinäinen. Suojattu ja turvassa. Ihan kuin sydämeni ympärille olisi kasvanut läpinäkyvä kuori, joka suojaa silloin, kun on tarvetta, mutta päästää läpi, kun on tarpeeksi turvallista. Eikä vain itsekseen kasvanut, vaan sitkeällä ja päivittäisellä työllä tehty.

Vaikka koko alkuvuoden leikkaukseen asti olin aika valmis vetämään ranteet auki, ettei tarvitsisi kestää jatkuvaa paskaa oloa, tein silti kaikkeni, että voisin paremmin. Päivittäisiä visualisointien, maadoitusten ja suojausten tekemistä, kiitollisuusharjoituksia, hyvän energian lähettämistä itselle ja muille sitä tarvitseville.

Nyt kun näin Samin pitkän tauon jälkeen, huomasin, että olen tehnytkin ihan hyvää työtä. Suojaus piti.

Pieni osa minusta haluaisi jäädä taas Samin koukkuun ja tehdä miehen miellyttämisestä viikottaisen projektin. Teen mitä ikinä haluat, jotta kuulen kehuja siitä, miten kaunis ja hyväkroppainen olen. Saan siis palkaksi tyhjät kehut ja muutamat kymmenen minuutin makoilut sylikkäin sängyllä. Sitten pitää taas lähteä vaimon ja perheen luo pitämään täyshulluja kulisseja yllä.

Ei tässä edelleenkään aleta käsi kädessä missään kulkemaan, mutta tuonne läheiseen metsään voin sinut joku kerta käskeä ottamaan suihin.

Tuo lause tiivistää kaiken. Suihinotot eivät enää riitä enkä aio ottaa riskiä, että pössähdän Samista toistamiseen.

Samille minun ihastumiseni on pelkkä vitsi. Jos luen miestä oikein, hän kääntää sen vitsiksi, koska ei halua tai pysty käsittelemään omia tunteitaan. Ja luulen, että kaiken röyhkeyden ja ylimielisyyden takana on herkkä, lähellä kuolemaa käynyt keski-ikäinen mies, joka haluaisi rakkautta, mutta ei uskalla sitä myöntää edes itselleen. Plus alkoholistiäiti ja umpihullu isä. Noin niin kuin lapsuuden traumat kevyesti kuitattuna.

Kyllähän me panimme, tosin pelkäsin koko ajan rintojeni puolesta. Ei siitä siis mitään ihmeellistä settiä syntynyt. Sami tykkäsi uusista rinnoistani, vaikka ei hän vanhoissa mitään korjattavaa nähnyt. Sain ottaa suihin, mikä oli lähes yhtä kivaa kuin aina ennenkin. Käsi liukui miehen sileällä, ruskettuneella iholla yhtä kevyesti kuin viimeksi. Kyrpä oli yhtä ihanan paksu ja iso ja valmiina. Mutta samaan aikaan ei tuntunut oikein miltään.

Olen mieluummin yksin ja yksinäinen kuin tyydyn siihen, mitä Sami tarjoaa. Voi olla, että ehdotan satunnaisia tapaamisia kesälle, mutta en usko, että se riittää Samille. Minulle taas ei riitä se, että olen koko kesän vain yhden miehen käytettävissä enkä saa siitä lopulta yhtään mitään.