Kävin eilen psykiatrilla. Sain kahta eri lääkettä uniongelmiin ja lisäksi yhtä vahvaa lääkettä, jos noista kahdesta ei ole apua. Viime yönä turvauduin Tuulalta saatuihin tainnuttajiin, kun uni ei tullut. Nukuin pitkästä aikaa kellon soittoon asti.

Kirja lähti tänään harppauksella eteenpäin, kun tapasin mahdollisen kuvittajan. Tai ei hän enää mikään mahdollinen ole, vaan täyttä totta. Minun ikiomalla kirjallani on siis kuvittaja, aivan loistavaa. Mikä mielenkiintoisinta, nainen on itsekin kärsinyt masennuksesta ja hänen äidillään on sama keuhkotauti, johon äitini kuoli. Lisäksi koin hänen kanssaan henkistä yhteyttä, koska nainen elää "huuhaasta". Oli helppo jutella ja kertoa henkimaailman kokemuksista ja meediolla käynnistä, kun toinen uskoo ja luottaa samoihin asioihin.

Tuo kuvittajanainen tekee aivan upeita maalauksia ja piirrostöitä. Menen toukokuun alussa käymään hänen kotonaan ja samalla tutustun hänen töihinsä. On niin hyvä ja tyytyväinen olo, kun onnistuin löytämään hänet netistä. Tästä kirjasta tulee oikeasti totta.