Olin viime viikonloppuna aiemmin blogissa mainitun pariskunnan luona yötä. Tai näin kerroin Jannelle, joka tiedusteli, mitä teen viikonloppuna. Oikeasti vietin yön hotellissa Karsan kanssa. Pariskunnan nainen eli Karsan naisystävä oli ehtinyt poistua jo paikalta, kun minä tulin.

Janne ehdotti, jos voisin kysyä naista meidänkin seuraksi sänkyhommiin. Vastasin Jannelle, etten voisi jakaa häntä toisen naisen kanssa, koska tunteet you know. Janne kertoi olevansa mustasukkainen reissustani ynnä muuta. Totesin miehelle, että hän teki valintansa, kun kertoi haluavansa vain seksiä. Lopulta päädyimme molemmat toteamaan, että nykyinen tilanne hajottaa pään.

Tällä viikolla Janne on käynyt pari kertaa kylässä. Välillä on tuntunut, että kaikki on taas ennallaan, mutta eihän se ole. Janne todennäköisesti on vain kohtelias ja mukava, koska hän haluaa seksiä, tietää saavansa sitä minulta eikä hänellä olisi aikaa etsiä sitä muualta eikä ainakaan yhtä hyvää kuin minulta saa. Minä tyydyn tilanteeseen, koska tykkään Jannesta ja haluan seksiä.

Yritän olla miettimättä tätä kuviota liikaa. Välillä vituttaa ja turhauttaa. Pidän etäisyyttä Janneen, mutta vastaan hänen viesteihin. En pyydä häntä kylään enkä ota ensimmäisenä yhteyttä. Voi jeesus, mitä teinimeininkiä tässä iässä.

Näin eilen toista kertaa yritysneuvojaani. Minullahan oli ehkä vähän liian kunnianhimoinen tavoite perustaa toiminimi valmennushommia varten, mutta eilinen tapaaminen vesitti kaiken. Juttu meni suunnilleen niin, että mies tuumasi, pitäisikö tätä vielä miettiä ja että ei tässä ehkä ole tarpeeksi materiaalia menestykseen. Siinä vaiheessa kun tyyppi alkoi epäsuorasti vihjata, että minun kannattaisi vain palata takaisin sairaanhoitajaksi ja unohtaa valmennushaaveet, poistuin kohteliaasti takavasemmalle.

Nyt on kuvio taas ihan auki. Työttömänä olo alkaa neljän viikon jälkeen ärsyttää ja parina päivänä olen jo melkein soittanut vanhaan työpaikkaan, josko siellä henkisessä kuihdutuslaitoksessa olisi vielä minulle töitä. Kertoo siis jotain siitä, mikä epätoivo alkaa töiden suhteen mieltä painaa. Eniten vituttaa se, jos maksoin vajaan vuoden valmennuskoulusta useita tonneja enkä pääse edes tekemään alan töitä. Saati, että koulutussetti oli käytännössä täysi paska. Argh.